Ragnar

Ragnar Dybsjord er 77 år gammel og en av de største milslukerne i Marka. Vinteren 2006 gikk han 800 mil i Oslomarka på ski og han har besteget alle 2000 meter-toppene i Norge, og har i tillegg besteget flere av de høyeste toppene ute i verden. Her ser vi han ved Klokkerudveien i Østmarka.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

04 Feb 2008

Katnosa gård

Av Tom Stensaker

Katnosa gård ligger ved Katnosa og er en Løvenskiold plass. Det er ikke fastboende her, men husene leies ut til feriebruk. Siste fastboende her var Petter og Anne Biong, de bodde her fra 1980 til 1990. Petter er løypebas for Skiforeningen og preparerer løypene i dette området. Beliggenheten er vakker og særlig i dag i et eventyrlig vinterlandskap. Den rødmalte plassen, den hvite snøen og den blå himmelen er også Norge i rødt, hvitt og blått. Vi blir litt nasjonalistiske slike dager for det er så vakkert og "Norsk".

04 Feb 2008

Katnosløken

Av Tom Stensaker

Fantastisk vinterlandskap i løypa mellom Sandungen og Katnosa ved Katnosløken. Eventyrlig og god gammeldags vinter. Dette er Norge i rødt, hvitt og blått. Snøen så hvit, rødmerket skiløype og blå himmel. Takket være Skiforeningens løypenett med preparerte løyper kan vi ta oss inn hit i Eventyrriket og oppleve slike utrolig flotte vinterstemninger. Stor takk til Skiforeningen som preparerer 2400 km rødmerkede skiløyper i Oslomarka. På tide å bli medlem?

04 Feb 2008

Hvit skog ved Kikut

Av Tom Stensaker

Fantastisk vinterlandskap i løypa mot Sandungen rett etter Kikut før vi kommer opp i Puttedalen. Skjelden har vi opplevd "våre venner trærne" så vinterlige og vakre som i dag. Vi blir nesten litt religiøse av å gå gjennom denne hvite "Katedralen".