Bryggerhuset på Katnosa

I bryggerhuset på Katnosa var det servering de siste årene før det ble flyttet ned til vannet. Det er mange flotte bygninger på tunet blant annet bryggerhuset og stabburet.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

06 Feb 2008

Katnosa Gård

Av Tom Stensaker

Tunet på Katnosa Gård, kjent for mange fra den gang det var servering i hovedhuset og senere bryggerhuset. Serveringen er nå flyttet ned til Sandvikshytta nede ved vannet. Det er stille og fredelig på tunet nå og de som leier her er nok glade for det. Store snømengder i dag på Katnosa.

06 Feb 2008

Sandungen gård

Av Tom Stensaker

Hovedhuset på Sandungen gård ligger begravet i snø, og her inne er det skikkelig snøvinter med 150-200 cm snø. På gården er det flyttet inn en familie som skal jobbe for Løvenskiold, de er vaktmester for Løvenskiold-hytta, og mannen i huset har ansvar for vedlikehold av bygninger og brøyting av Katnosaveien. Fruen som heter Beate, jobber også på Kikutstua på hverdager.

06 Feb 2008

Hakkespetten

Av Tom Stensaker

Hakkespetten er et lite hus som ligger ved Sandungen Gård rett bak hytta til Løvenskiold. Det ligger 150 cm snø rundt huset på flatmark. De som bodde her har nå flyttet til Mago og huset brukes nå som hytte.