Nå ser man skogen for bare trær ved Åstjern

Ved Åstjernstua er det hugget mye tømmer i vinter, og ved innfartsveien fra Brandbu ligger det mange kubikk og venter på tømmertransport. Gjennom vinterens tømmerhogst er området rundt Åstjern blitt adskillig bedre å ferdes i både sommer som vinter.

Nå ser man skogen for bare trær ved Åstjern

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

19 Mar 2008

Puttedalen

Av Tom Stensaker

Puttedalen er naturløypa fra Kikut og opp til Sandungskroktjern. Denne er preparert og et flottere alternativ til Kroktjernveien. Siste biten opp til Sandungskroktjern er dessverre ikke preparert. Istedenfor er løypa lagt om og følger Kroktjernveien helt opp til Kroktjern der løypa til Kikuttoppen går. Den lille naturløypa opp til Sandungskroktjern bør holdes i live og kjøres med scooter. Ved å gå denne sparer man 1,5 km på løypa over til Sandungen også er det så mye mere spennende å slippe å gå veien. Vi elsker Puttedalen med bratte naturlige bakker og i bånn av dalen følger vi bekken fra Hakklokroktjern som snor seg vakkert gjennom dalen. Noen steder er vakrere enn andre og Puttedalen er et slikt sted.

17 Mar 2008

Påskesol over Åstjern

Av Rune Resset

Påske med sol og skiføre frister de besøkende på Åstjern i påsken. I "lavlandet" har både hestehov og blåveis vist seg, men her oppe er det fortsatt skiføre lenge ennå

19 Mar 2008

Over Frønsvollmyrene

Av Tom Ingebrigtsen

Fortsatt fine forhold mellom Frognerseteren og Kikut.