Bymyr

Bymyr ligger ved Nye Heggeliveien like ved krysset Gråseterveien/Pipenhusveien og hovedløypa til Heggelia går forbi Bymyr. Her ligger det to hytter som eies av Løvenskiold og som er leid ut til fritidsbolig. Stedet har flott utsikt mot Søndre Heggelivann.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

22 Mar 2008

Bålrast ved Maritjern

Av Lise Henriksen

Like nord for Tonevann, ved naturløypa til Liseter og Skålsjøen, ligger vesle Maritjern som en bortgemt idyll. omkranset av furuskog. Nå er det vanligvis ingen kø-gåing på disse trakter, men påskeaften var vi utrolig nok de eneste mennesker på hele vår klode som fant veien hit. Med en eksklusiv følelse nøt vi bålrøyken i påskesol med skinnende nysnø.

22 Mar 2008

Påskesnø på Mosjøen

Av Lise Henriksen

Påskeaften morgen lå Mosjøen skinnende blank og jomfruelig med 10 cm nysnø, blåswix-føre og elleve minusgrader. For en overraskelse! Skøytene ble byttet ut med skiene, så det var bare å tråkke i vei nordover til Tonevann og Maritjern i den friske "fjellbrisen". Vi ser Mosjøen mot sør, med Kjerringhøgda i bakgrunn.

24 Mar 2008

Snøværet driver inn over Heikampen

Av Steinar Kjærnsrød

Vi skriver 2. påskedag og det er jomfruelige tørrsnøforhold i Marka. Her på Heikampen er et nytt snøvær på vei inn, og vi kan forhåpentligvis se fram til mange fine vårskiturer i Marka! På Oppkuven er snødybden 185cm ...