Gråseterveien i april

Fortsatt flotte forhold på Gråseterveien fra Skrubbdal-Heggelia. Vår og vinter om hverandre for nede på Skansebakken er det bart, men etter at det ble lagt på kunstsnø tidlig i desember kan man fremdeles ta på seg skiene på parkeringsplassen, selv om det er litt bløtt og isete noen steder akkurat nå så har denne kunstsnøen ligget der i 4 måneder. Stor takk til Skiforeningen som la på ca 1 km med kunstsnø fra parkeringsplassen på Skansebakken til Skrubbdal der "villsnøen" overtar.

Gråseterveien i april

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

03 Apr 2008

Og sesongen fortsetter…

Av Erik Unneberg |

Løypen mellom By og Tverrelva går ikke mer enn 200 meter over havet, men selv nå i april er det likevel bra forhold i denne løypen. I dag var det mange varmegrader her, så det var klisterføre for de som gikk klassisk. Fotografen gikk imidlertid fristil. Litt løst i skøytetraseen, men helt OK glid. Bildet er tatt ca. 1 km sør for Greinehytta.

03 Apr 2008

Vårlig løype ved Guriby sag

Av Erik Unneberg |

Den første delen av Helårsløypen mellom By og Tverrelva møter ikke Lomma før ved Guriby sag. Det er "alltid" gode forhold langs Lomma, men ned mot sagen er det nå ganske vårlige forhold med litt isete løypesåle og mange bare flekker i skogen. Men rette etter dette stykket, så….

03 Apr 2008

Selvfølgelig er det skiføre langs Lomma!

Av Erik Unneberg |

Det er nesten ikke til å tro når man ser hvor vårlig det er i Lommedalen med 10 plussgrader på parkeringsplassen ved By, men det er altså svært gode forhold i Helårsløypen nå - som vanlig. Bildet er tatt omtrent midt mellom Guribysaga og Greinehytta.