Ved Borgersetra

Vi ser Borgersetermyra der Treningsrunden fortsetter mot Vambu og Hovedløypa til Løvlia fortsetter mot sør. Vinterlig landskap i april med 30 cm nysnø siste døgnet og mer er på vei. Her på 600 moh var det flotte forhold i dag og nyoppkjørte løyper.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

07 Apr 2008

Gagnumsetra i april

Av Tom Stensaker

"Jeg velger meg april" sa Bjørnstjerne Bjørnson og jammen er vi enige for maken til kontraster med vår i byen og full vinter på Krokskogen. Her ser vi Gagnumsetra ved Nordre Heggelivann fullstendig nedsnødd med 160 cm snø på vollen og når snøen sklir ned fra taket blir veggene helt begravd.

06 Apr 2008

Maristua

Av Tom Stensaker

Vinterlig ved Maristua i dag med 15 cm nysnø og julestemning i april. Den rødmalte stua på Maristua eies av Tidemanns Tobakk og er en vaktmesterstue for firmahytta like ved. Her bor det to damer som liksom skal passe på hytta og holde den ren og pen til gjestene ankommer også får de bo her for en liten husleie. Stua har ikke brøytet vei og damene kjører scooter til Tryvann der bilen står om vinteren. Er dette det eneste stedet i Oslo som ikke har veiforbindelse om vinteren ?

05 Apr 2008

Finnvann i vårsol

Av Steinar Kjærnsrød |

Selv om isen løsner fra land ved bekkeoset i Finnvann, vil isen bære skiløpere i flere uker til. Pershusfjellet i bakgrunnen.