Mot Helgehaugen fra Ølja

Fra sørenden av Ølja har man flott utsyn mot Helgehaugen 705 moh. Dette er den nest høyeste toppen i Marka. Svartjernshøgda 717 moh er den høyeste og ligger til venstre utenfor bildet. Nummer tre er Oppkuven 704 moh, nummer fire er Lamannshaugen 701 moh som ligger vest for Helgehaugen og Ringkollen også 701 moh. Noen få har greid å bestige alle fem på en dag enten pr ski eller sykkel. God tur!

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

17 Apr 2008

Mot Oppkuvmassivet fra Loka

Av Tom Stensaker

Skiløypa mellom Skamrek og Storflåtan Dam passerer langs Loka og herfra har man et flott utsyn mot Oppkuvmassivet fra sør til nord. Det er mulig å gå Oppkuven på langs nå med skare om morgenen. Start fra Oppkuvvann og gå opp til toppen følg deretter rødmerket løype mot Bjørnstadputten og videre mot Storflåtan. En storslagen tur og skaren holder til midt på dagen. God tur!

17 Apr 2008

Utsikt fra Glåmene

Av Tom Ingebrigtsen |

Hvis man forlater løypa over Glåmene, kan man få fin utsikt over Østre Fyllingen og Fyllingen gård til venstre og Bjørnsjøen med Kikut til høyre. I bakgrunnen toppene på Kikutmassivet - fv. Sandungskollen, Askehøgda, Porthøgda, Kikuttoppen og lengst til høyre Middagskollen.

17 Apr 2008

Fortsatt nok snø i sydhellingene opp mot Appelsinhaugen

Av Tom Ingebrigtsen |

På vei opp mot Appelsinhaugen, løypa mellom Kobberhaugen og Kikut.