Aprilsol over Stormyra

Værmeldingen slo til i dag, og det ble solskinn over Krokskogen. Over Stormyra 1,5 km sør for Løvlia var det påskeforhold under en varmende sol.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

17 Apr 2008

Akkurat plass til sekken

Av Erik Unneberg |

Løypeskiltet ved "avkjøringen" til Langtjern holder foreløpig stand mot de store snemengdene i Oppkuvområdet. Men det var bare så vidt at sekken til fotografen kunne kiles inn under skiltet på denne praktfulle torsdagen to uker før 1. mai.

17 Apr 2008

Mot Helgehaugen fra Ølja

Av Tom Stensaker

Fra sørenden av Ølja har man flott utsyn mot Helgehaugen 705 moh. Dette er den nest høyeste toppen i Marka. Svartjernshøgda 717 moh er den høyeste og ligger til venstre utenfor bildet. Nummer tre er Oppkuven 704 moh, nummer fire er Lamannshaugen 701 moh som ligger vest for Helgehaugen og Ringkollen også 701 moh. Noen få har greid å bestige alle fem på en dag enten pr ski eller sykkel. God tur!

17 Apr 2008

Mot Oppkuvmassivet fra Loka

Av Tom Stensaker

Skiløypa mellom Skamrek og Storflåtan Dam passerer langs Loka og herfra har man et flott utsyn mot Oppkuvmassivet fra sør til nord. Det er mulig å gå Oppkuven på langs nå med skare om morgenen. Start fra Oppkuvvann og gå opp til toppen følg deretter rødmerket løype mot Bjørnstadputten og videre mot Storflåtan. En storslagen tur og skaren holder til midt på dagen. God tur!