Det våres i Nibbitjernskrysset

Det våres i Nibbitjernskrysset der løypa deler seg mot Løvlia og Stubdal. Fortsatt holder snemassene stand mot bekkens vårbrus, men snart må du ta en liten omvei for å passere. Her blir det bedre til neste sesong, Skiforeningen har allerede kjørt inn materialer til ny bru og vi gleder oss i denne hovedløypa fra Skansebakken over Oppkuven til Løvlia

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

24 Apr 2008

Svartjernshøgda 717 moh.

Av Tom Stensaker

Svartjernshøgda sett fra Trantjern. Toppen er majestetisk og et landemerke rundt Ølja. Dette er "Kongen" over alle topper i Oslomarka, og med sine 717 moh. rager den hele 12 meter høyere enn Helgehaugen, som er en god nummer to med 705 moh.

24 Apr 2008

Tverrsjøen

Av Tom Stensaker

Vi ser østover mot Tverrsjøen som ligger på tvers i motsetning til de fleste andre store vann som ligger på langs. Derav navnet på dette vakre vannet som er en del av Nordmarksvassdraget som ender som drikkevann for Oslo. Tverrsjøen er blitt Jevnakers svar på Sognsvann og rundt vannet er det tilrettelagt for handicappede og bomvei for allmuen.

24 Apr 2008

Auretjern ved Spålen

Av Tom Stensaker

Her sør i Auretjern rett nord for Spålen er det åpent vann. Ringkolløptraseen går langs land, og her var det flotte forhold i dag til Tverrsjøen gjennom Sinnerdalen, der tommestokken til Svein viste 120 cm snø. Over Auretjern går det scooterløype til Øyangen rett opp lia.