Veien Movann-Tømte

Det er fremdeles mulig å få seg en skitur fra Movann. Du må gå (eller sykle) litt opp forbi Lørenskog, men så er det fine skiforhold. Her passerer løypa Masteputten (t.v.) og en vårlig bekk (t.h.). Det er også brukbart å gå i terrenget, men du synker gjennom her og der.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

25 Apr 2008

Flotte løyper

Av Amund Rasten |

Fortsatt er det flotte skiforhold nord i marka, og i går ble løypene med utgangspunkt fra Svartbekken mot Bislingen, Gjerdingen og Tverrsjøen preparert.

26 Apr 2008

Det våres i Nibbitjernskrysset

Av Kristian Kaspersen |

Det våres i Nibbitjernskrysset der løypa deler seg mot Løvlia og Stubdal. Fortsatt holder snemassene stand mot bekkens vårbrus, men snart må du ta en liten omvei for å passere. Her blir det bedre til neste sesong, Skiforeningen har allerede kjørt inn materialer til ny bru og vi gleder oss i denne hovedløypa fra Skansebakken over Oppkuven til Løvlia

24 Apr 2008

Svartjernshøgda 717 moh.

Av Tom Stensaker

Svartjernshøgda sett fra Trantjern. Toppen er majestetisk og et landemerke rundt Ølja. Dette er "Kongen" over alle topper i Oslomarka, og med sine 717 moh. rager den hele 12 meter høyere enn Helgehaugen, som er en god nummer to med 705 moh.