Ullevålseter

Vi ser ned på Ullevålseter fra den gamle hoppbakken til skiklubben Skjalg. Ullevålseter er et populært serveringssted og best utgangspunkt for turer hit er fra Hammeren, Sognsvann og Frognersetra. Stedet er drevet av familien Ullevålseter i generasjoner og svigerdatter Birgitte Ullevålseter serverer oss kaffe og sjokoladekake og har alltid tid til en prat og et smil.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

21 Mai 2008

Øvre Blanksjø

Av Tom Stensaker

Øvre Blanksjø ligger mellom Ankerveien og Ullevålseter, og man kommer hit ved å ta sti nordover fra Nedre Blanksjø ved Ankerveien i retning Høgås. Hvis du er så heldig å finne det bortgjemte vakre tjernet, så let etter en plastboks ved steinen midt på vannet. Den ligger gjemt under et tre rett bak steinen. Her vil du finne en bok kalt "Dikt og Udikt" skrevet av doktor Klumpfot. Bli sittende på steinen og les boka og nyt stedets ro og skjønnhet, og skriv gjerne noen ord i notatboka. Dette er stedet for ro og velvære, så ta deg god tid på steinen. God tur!

19 Mai 2008

Froskeorkester

Av Amund Rasten |

I enden av Langpipern er froskens parrelek i gang, og i alt seks frosker holdt froskekonsert.

19 Mai 2008

Isen på Langpipern...

Av Amund Rasten

Isen på Langpipern synger på siste verset for i år, og vinterens skiløype som snart er siste rest av isen er nå mest egnet for vannski...