Nå kan du fiske i Store Oppkuvvann

Fisken har allerede begynt å vake etter insekter denne første dagen uten is på vannet og gleder seg over sommeren som endelig er nådd opp hit i disse dager. Vi ser vestover mot Kuvehytta i enden av vannet og det er fremdeles litt is som flyter i den nordlige vika.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

29 Mai 2008

Isfritt på hele Store Oppkuvvann

Av Tom Stensaker

Første dagen i år med åpent vann på Store Oppkuvvann. Vi ser østover og for bare et par dager siden gikk vi på ski langs land her bort til løypa til Oppkuven, ting skjer fort nå i denne sommervarmen og skimulighetene blir mindre for hver dag. Selv i dette snøsikre området av Marka våres det mer og mer, men det har vært skiføre her oppe i hele mai så langt og i nordhellingene blir det skiføre første uken av juni også.

29 Mai 2008

Store Oppkuvvann mot Såta

Av Tom Stensaker

Etter noen dager med sommervarme måtte isen gi tapt på Store Oppkuvvann i dag og den tynne ishinnen som var helt svart i går var borte i dag. Det er grønt og frodig i fjellet opp mot Såta mens snøen fortsatt ligger i nordhellingene på den andre siden av vannet, der det fortsatt er skiføre noen dager til.

29 Mai 2008

Isen er gått på Oppkuvvann

Av Tom Stensaker

I dag 29. mai forsvant isen på Store Oppkuvvann etter at den har ligget der siden 10. november altså over 6,5 måneder. Det er mange år siden den har ligget så lenge.