Stein Hansen på ski i Øvre Kuvelia

I dag traff vi bare denne karen på ski i Øvre Kuvelia. Sommersol og bare iført shorts hadde vi 1,5 km skiløype å boltre oss på denne siste dagen i mai

Stein Hansen på ski i Øvre Kuvelia

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

30 Mai 2008

Velkommen til gulveisens hjemsted!

Av Erik Unneberg |

Kjaglidalen er et fredet naturområde, og her vokser blant annet den sjeldne blomsten gulveis nede ved Isielven. Og den gjør det NÅ!

30 Mai 2008

Første bad i Øvre Blanksjø

Av Tom Stensaker |

Vi hadde vårt første bad her i dette lille idylliske tjernet i dag og det var kanskje i kaldeste laget, men oppfriskende. Øvre Blanksjø er en av idyllene i Marka og ligger bortgjemt mellom Nedre Blanksjø og Høgåsen. Finner du frem hit, opplever du en fred og ro du sjelden finner så nær hovedstaden. Tjernet er malerisk med vannliljer og en død kronglefuru som blåste ned for noen år siden og la seg over halve vannet og gjorde det enda mer trolsk. Vi elsker denne idyllen og setter oss på stenen og opplever "det gode liv".

27 Mai 2008

80 cm såle ved Oppkuvvann

Av Tom Stensaker |

Vi målte tykkelsen på sålen her hvor en del av den var gått opp til 80 cm så det er fremdeles mye å gå på her ved utløpet av Vesle Oppkuvvann. Det var forøvrig sammenhengende snø helt ned til Oppkuvbekken ved sommerskilt til Heggelia.