Vilt i Skådalen

Turveien gjennom Skådalen har mange ville partier, med bratte fjellvegger og en frådende Skådalsbekk i bunnen av dalen. Ruta er bare stedvis syklbar, men det er greit å trille. Noen hundre meter nord for der dette bildet er tatt er det mulig å svinge opp på Bomveien.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

28 Sep 2008

Stille høst ved Finnland

Av Steinar Kjærnsrød

Høsten har inntatt Østmarka også, og det frodige skoglandskapet er i ferd med å miste noe av grønnfargen sin. Her plassen Finnland ved bredden av Mønevann, med Mønekollen i bakgrunnen.

24 Aug 2008

Sykkelstativ i skogen?

Av Steinar Kjærnsrød |

Ved enden av Lønnåsveien går det trillesti over til Merradalen, og mens fotografen fylte vannflasken sin i bekken fra Blekkevann, kunne sykkelen stå i dette elegante sykkelstativet

26 Sep 2008

Høstkvelden senker seg over Burudvann

Av Erik Unneberg

Sent i september var det nesten helt mørkt i skogen ved 19-tiden, men oppe fra Haugkollen dukket Burudvann opp under en skog med flotte høstfarver. Heldigvis var kamera og stativ med, slik at dette kunne foreviges. Bildet er tatt fra nord, og vi aner øverst til høyre Kolsåsbakken, mens det er kommet lys i husene i bebyggelsen på Bærums Verk (til høyre). Bildet er satt sammen av tre bilder tatt med mellom 3 og 8 sekunders eksponeringstid.