Flotte forhold på Gråseterveien 2. november 2008

Den første sne kom i år 29. oktober, og Skiforeningen var raskt ute med å legge forholdene til rette på blant annet Gråseterveien for skientusiastene. Den første helgen i november hadde derfor kombinasjonen sol/kuldegrader/skiføre! Det var det mange som benyttet seg av. Bildet er tatt ved Søndre Heggelivann

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

02 Nov 2008

Populært stoppested på Gråseterveien

Av Erik Unneberg |

Oppe ved Søndre Heggelivann var det påskeforhold i dag, og folk koste seg i solskinnet med mat, drikke og omsmøring. Nede i Sørkedalen var det flere grader kaldere. En fordel med skitur så tidlig på sesongen er at dagene er relativt lange, og solen står en god del høyere på himmelen enn nærmere jul.

02 Nov 2008

Dette har vi venta på så lenge!

Av Steinar Kjærnsrød |

Det var mange små og store blide skiløpere å se rundt Jonsetangen i dag. Ikke så rart med de fine forholdene og det fine været! Her er det Hedda som koser seg i Treningsrunden i nærheten av Vambu.

02 Nov 2008

Eventyrlig ved Vambu

Av Steinar Kjærnsrød |

Mange hadde funnet veien til Jonsetangen i dag og la i vei innover mot Ugla, Vambu og Spålen. Et par kuldegrader og silkeføre på veien, det er ingen dårlig start på skisesongen, noe Silje vet å sette pris på her!