Store Oppkuvvann

Isen har lagt seg på Store Oppkuvvann og har ligget her i over en uke, den la seg 6. november og er i dag 5 cm tykk. Det er ca 5,5 måneder uten is ettersom isen gikk her 26. mai. Det var ikke skiføre her i dag, men for 14 dager siden gikk vi på ski her 1. november. Siste skitur her i våres var 1. juni, ca. 2 km løype og det er akkurat 5 måneder uten skiføre her ved Oppkuvvann.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

10 Nov 2008

Hadeland Folkemuseum

Av Else Randi Kvåle

Hadeland Folkemuseum ligger etter Den Bergenske Hovedveg. Her er fantastisk utsikt over Tingelstad og kulturlandskapet.

09 Nov 2008

Vika Landhandel i Røykenvik

Av Else Randi Kvåle

Den gamle kølbua etter dampskipstrafikken og jernbanen er blitt isolert og innredet innvendig. I midten av oktober 2008 åpnet Vika Landhandel her. Dette ligger ved siden av Cafe Oscar 11 og skaper en fin helhet her ved den gamle dampskibsbrygga ved Randsfjorden. Det er åpent fram til jul og i sommerhalvåret fra 29. mai til 29. august. Hver dag fra kl 12.00 til 18.00 www.godshuset.no

10 Nov 2008

Dvergsten gard

Av Else Randi Kvåle

Lokalt heter garden "Værsen". Dette er fra tunet på Værsen, (Dvergsten). Til høgre ser vi en liten bit av den store låven og fjøset som er bygget i en U. Deretter ligger staburet. Midt i bildet ser vi hovedbygningen som er blitt resturert og bygd på i tidens løp. Inne i huset finnes fortsatt noe av det aller eldste huset på garden. Deretter ser vi litt av Drengestua. Huset vi bare ser hjørnet av er Sveiserhuset.