Flotte spor mellom By og Løvlia

Bortsett fra strekningen fra By til Guribysaga, var det det nydelige spor og godt skiføre hele veien til Løvlia i dag. Her er vi 376 m.o.h. på skogsbilveien 600 meter syd for løypeskiltet ved Kampevaddammen. I mange partier av traséen var det stor temperaturforskjell mellom de kalde (10 minusgrader), skyggefulle partiene i søkkene, der trærne var helt nedrimet, og de stedene der solen hadde fått litt tak. I og med at det var så stor forskjell i lyset mellom skygge og sol, ble bildet "fremkalt" med 3 ulike lysstyrker, for så å bli satt sammen.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

02 Jan 2009

Byens største skøytebane

Av Nina Didriksen |

Du kan neppe klage på størrelsen her! Etter romjulskulden er Maridalsvannet blitt en gigantisk skøytebane med yrende liv. Her sees store og små på skøyter, ski, til fots og med barnevogn, hund, kjelke og spark. I strandkanten også et og annet bål, selv om det neppe ses på med blide øyne av vannverksjefen. Her har vi Grefsenkollen i bakgrunnen.

03 Jan 2009

Supre forhold i skøyteløypa mot Damvann

Av Steinar Kjærnsrød

På veien mellom Furuholmen og Damvann var det supre forhold i dag. Parallelt med veien går det også en skogsløype som møter veien igjen nede ved Semsmåsan. Bildet er tatt like ved løypekrysset ved Rudsmyr.

03 Jan 2009

Godt besøk på Mikkelsbonn 3. januar

Av Steinar Kjærnsrød

Det var mange folk å se i løypene rundt Mikkelsbonn i dag tross skarpt og hardt føre i skogsløypene