• darkblurbg
  Vårføre

  Vårføre, men fortsatt en masse snø i ved det innerste av Pipervannene, Pipern mellom Harestua og Hakkim. Av Pipervann finnes: Stoltpipern, Langpipern, Dampipern, Piperfløyta og Pipern (fra nord til syd). Den gamle skiløypa fra Harestua til Hakkim forbi alle vannene. I dag går det trekkhundløype i...

  Romeriksåsene - Nannestad, 24.04.2006 13:58 - Amund Rasten
 • darkblurbg
  Vårføre

  Etter et par netter uten frost, og en del regn natt til mandag begynner det nå bli vanskelige forhold i skuterløyper.

  Romeriksåsene - Nannestad, 24.04.2006 13:38 - Amund Rasten

Søk i bildearkivet

Bruk skjemaet under til å søke etter bilder og sortere resultatet. Merk at det er mange kombinasjoner som ikke vil gi resultat. Resultatet vises i bildeslideshowet og i tabell under skjemaet. Slideshowet spiller av seg selv hvis muspekeren holdes utenfor bildet.

Søkeresultater

1 av 2 treff

#5818: Vårføre

Vårføre, men fortsatt en masse snø i ved det innerste av Pipervannene, Pipern mellom Harestua og Hakkim. Av Pipervann finnes: Stoltpipern, Langpipern, Dampipern, Piperfløyta og Pipern (fra nord til syd). Den gamle skiløypa fra Harestua til Hakkim forbi alle vannene. I dag går det trekkhundløype i løypetraseen (bildet). Pipern gård og solobservatoriet (www.solobservatoriet.uio.no) ligger ved Stoltpipern som er det nordligste vannet. Øst for dette vannet ligger Piperberget og øst for Langpipern ligger Piperfjellet. Nok Piper-navn for i dag!

 • 24.04.2006 13:58 - av Amund Rasten,
 • 616 treff
2 av 2 treff

#5817: Vårføre

Etter et par netter uten frost, og en del regn natt til mandag begynner det nå bli vanskelige forhold i skuterløyper.

 • 24.04.2006 13:38 - av Amund Rasten,
 • 429 treff