• darkblurbg
  Kobberhaughytta

  Kobberhaughytta eies av Den Norske Turistforening, og ligger vakkert til ved Kobberhaugtjern. Hytta har flott utsikt, og ligger fantastisk til rett under Kobberhaugene. Her er åpent fra onsdag til søndag kl 11-16 når det er skiføre, og i helgene hele året. Hytta har 20-30 senger, men det må besti...

  Nordmarka syd, 11.01.2008 15:15 - Tom Stensaker
 • darkblurbg
  Kikuttoppen

  Kikuttoppen sett fra Smalstrømmen, det smale sundet mellom Fortjern og Bjørnsjøen der Nordmarksveien passerer. Fortjern og Bjørnsjøen renner ut og inn i hverandre her ved Smalstrømmen. Tappes Bjørnsjøen, renner vannet fra Fortjern ut i Nordmarksvassdraget gjennom Smalstrømmen. Kikuttoppen er kans...

  Nordmarka syd, 11.01.2008 14:15 - Tom Stensaker

Søk i bildearkivet

Bruk skjemaet under til å søke etter bilder og sortere resultatet. Merk at det er mange kombinasjoner som ikke vil gi resultat. Resultatet vises i bildeslideshowet og i tabell under skjemaet. Slideshowet spiller av seg selv hvis muspekeren holdes utenfor bildet.

Søkeresultater

1 av 2 treff

#7830: Kobberhaughytta

Kobberhaughytta eies av Den Norske Turistforening, og ligger vakkert til ved Kobberhaugtjern. Hytta har flott utsikt, og ligger fantastisk til rett under Kobberhaugene. Her er åpent fra onsdag til søndag kl 11-16 når det er skiføre, og i helgene hele året. Hytta har 20-30 senger, men det må bestilles plass på forhånd. Mona og Yngve Finkenhavn pluss tvillingene Marie og Emilie, pluss bikkja Stegg bor her og ønsker alle velkommen i en fantastisk peisestue, gode bakervarer og drikke. Stua har atmosfære og alltid varme i peisen, stearinlys og friske blomster på bordene. Akkurat nå har Tom Stensaker utstilling her og stiller ut 10 tegninger fra Jotunheimen. Velkommen!

 • 11.01.2008 15:15 - av Tom Stensaker,
 • 651 treff
2 av 2 treff

#7831: Kikuttoppen

Kikuttoppen sett fra Smalstrømmen, det smale sundet mellom Fortjern og Bjørnsjøen der Nordmarksveien passerer. Fortjern og Bjørnsjøen renner ut og inn i hverandre her ved Smalstrømmen. Tappes Bjørnsjøen, renner vannet fra Fortjern ut i Nordmarksvassdraget gjennom Smalstrømmen. Kikuttoppen er kanskje vakrest herfra med sin flotte siluett. Hakkloelva renner ut her, og det er nesten alltid åpent vann i Smalstrømmen og vanskelig å komme ut på ski her.

 • 11.01.2008 14:15 - av Tom Stensaker,
 • 452 treff