• darkblurbg
  Fine spor over Børtervann

  Løypa over Børtervann, lengst sørøst i Østmarka, kjøres opp jevnlig fra Tangentjern (nederst i Rausjøgrenda) til Støa-vika i sørenden. Her kommer man inn på en brøytet skogsbilvei til Ekeberg. Denne løypa binder også løypenettet fra Ytre Enebakk/Ekebergdalen sammen med løypene til Rausjø, Vangen ...

  Østmarka, 18.03.2009 17:30 - Lise Henriksen
 • darkblurbg
  Tappenbergvann mot Falkehøgda

  Fra Losby eller Vangen, eller fra Flateby i Enebakk for den del, er turen fra vann til vann gjennom Østmarka naturreservat en av de virkelig flotte naturopplevelser i Østmarka. Spesielt nå på vårvinteren, med sola i fjeset. Ved Tappenbergvann fornemmer man villmarkssuset.

  Østmarka, 18.03.2009 15:24 - Lise Henriksen
 • darkblurbg
  Påskevær på Mosjøen

  I Østmarka er det spesielt fint å følge vannene på senvinteren, som nå. Selv om løypene er blitt nokså isete, så kan man slikke sol så det monner. Nok snø er det overalt, og typisk blandingsføre/klisterføre. Løypene i Østmarka holder ikke samme standard som bla. i Nordmarka, mht. preparering og v...

  Østmarka, 18.03.2009 13:23 - Lise Henriksen

Søk i bildearkivet

Bruk skjemaet under til å søke etter bilder og sortere resultatet. Merk at det er mange kombinasjoner som ikke vil gi resultat. Resultatet vises i bildeslideshowet og i tabell under skjemaet. Slideshowet spiller av seg selv hvis muspekeren holdes utenfor bildet.

Søkeresultater

1 av 3 treff

#10149: Fine spor over Børtervann

Løypa over Børtervann, lengst sørøst i Østmarka, kjøres opp jevnlig fra Tangentjern (nederst i Rausjøgrenda) til Støa-vika i sørenden. Her kommer man inn på en brøytet skogsbilvei til Ekeberg. Denne løypa binder også løypenettet fra Ytre Enebakk/Ekebergdalen sammen med løypene til Rausjø, Vangen og Søndre Krokvann og til Myrseter/Fudalen/Streifinn på østsiden. Det mektige Børtervann er en opplevelse i seg selv. Løypa som tar av mot høyre går til vannet Forfoten. Åsen midt i bildet heter Strutåsen og ligger på sørøstsiden av Forfoten.

 • 18.03.2009 17:30 - av Lise Henriksen,
 • 391 treff
2 av 3 treff

#10148: Tappenbergvann mot Falkehøgda

Fra Losby eller Vangen, eller fra Flateby i Enebakk for den del, er turen fra vann til vann gjennom Østmarka naturreservat en av de virkelig flotte naturopplevelser i Østmarka. Spesielt nå på vårvinteren, med sola i fjeset. Ved Tappenbergvann fornemmer man villmarkssuset.

 • 18.03.2009 15:24 - av Lise Henriksen,
 • 432 treff

3 av 3 treff

#10147: Påskevær på Mosjøen

I Østmarka er det spesielt fint å følge vannene på senvinteren, som nå. Selv om løypene er blitt nokså isete, så kan man slikke sol så det monner. Nok snø er det overalt, og typisk blandingsføre/klisterføre. Løypene i Østmarka holder ikke samme standard som bla. i Nordmarka, mht. preparering og vedlikehold. Dette gjelder særlig scooterløypene, som for en stor del utgjør nervene i Østmarkas løypenett, og som dekker mange av de fineste områdene. For nettopp i Østmarka kreves det hyppig preparering når temperaturforholdene veksler fra varmegrader om dagen og kulde om natta, slik det ofte gjør.

 • 18.03.2009 13:23 - av Lise Henriksen,
 • 454 treff