Bruk skjemaet under til å søke etter bilder og sortere resultatet. Merk at det er mange kombinasjoner som ikke vil gi resultat. Resultatet vises i bildeslideshowet og i tabell under skjemaet. Slideshowet spiller av seg selv hvis muspekeren holdes utenfor bildet.
Bilde nr. 17325 viser hvordan Kongens utsikt er i ferd med å vokse igjen. Med Kronprinsens utsikt er nærmest det motsatte tilfelle: Det er fortsatt bra utsikt fra stillaset for hangglidere, og det er ryddet en plass nedenfor for paraglidere. Dette bildet viser utsikten fra plassen for paraglidere, omtrent slik som de kan oppleve den idet de blir luftbårne.
Det finnes et titalls bilder fra Kongens utsikt i Markadatabasen, så hensikten med dette bildet er ikke enda en gang å vise hvor flott usikten er. Egentlig snarere tvert imot: Trærne foran utsikten er nå i ferd med å vokse seg så høye at de skjermer for utsikten. Spesielt de rundt sikteplaten lager problemer for presisjonssikting mot fjerne mål. Her trengs en kongelig hogst!
Demningen ved Åbortjern ligger om lag 40 meter fra nordenden av tjernet i et nytt hogstfelt. Et fint sted å sitte i ettermiddagssola og meditere over hvordan Petter Grantopp som guttunge kunne rekke over alle de fire demningene og sleppe dem i løpet av en time. Men den gangen var det ikke vanlig at barn hadde klokke. Dette er den loddrette luftsiden av demningen. Bekken fra Åbortjern kommer sammen med bekken fra Nordsetertjern ved Kleivstua og renner ned i Krokkleiva.
Ved det første store sti- og skiløypekrysset syd for Kleivstua ligger denne lille demningen i bekken fra Åbortjern. Dette er en demning av nyere dato enn demningene for driftsvann til Sundvolden Møllebrug. I motsetning til de andre demningene, som demmer opp atthaldsdammer (reservoarer), demmer denne opp en fangdam, dvs. en dam med liten vannkapasitet. Muligens en tidligere drikkevannsdam til Kleivstua, men vi vet det ikke.
Demningen ved Nordsetertjern ligger helt inntil Sørsetraveien om lag 200 meter fra nordvestenden av tjernet. Den er den av demningene som er lettest tilgjengelig, og samtidig den mest tilgrodde. Ved anlegget av veien ble sydvestenden av demningen ødelagt. Bekken fra Nordsetertjern renner ned i Krokkleiva.
Som så mange andre skogstjern er også Bønnerudtjern ganske idyllisk, også når det ikke er strålende sol. I bakgrunnen lurer regnbygen som meteorologen glemte å varsle om, men heldigvis snertet den bare vår tur. Dette var et av mange steder på Krokskogen hvor det skulle spøke. Bekken fra Bønnerudtjern renner ned i Retthelltjern og videre ned Nordkleiva.
Den tredje demningen ved Bønnerudtjern er tappedemningen, med lukket renne som vannet kunne slippes gjennom, og som bekken fortsatt renner gjennom. Dette er vannsiden av demningen, som skråner utover mot bunnen. Ingen av demningene har spor etter noen form for lukearrangement. Kjentmannspost 2012-14.
Ved Bønnerudtjern er det tre demninger. De to som er synlige på bildet, den vestre i nedre venstre hjørnet, den midtre der Atie står, sørget for at vannet ikke kunne ta andre løp når demningen over bekken fra tjernet var full. I dette området er det nå store, nye hogstfelt med kratt og kvistrøyser som gjør at demningene ikke er umiddelbart lett synlige.