Bruk skjemaet under til å søke etter bilder og sortere resultatet. Merk at det er mange kombinasjoner som ikke vil gi resultat. Resultatet vises i bildeslideshowet og i tabell under skjemaet. Slideshowet spiller av seg selv hvis muspekeren holdes utenfor bildet.
Det er fremdeles mulig å gå på skaren fra Sandbekkvika (Vesle Sandungen) og over Sandbekkmana til Spålen, men å begi seg utpå isen her, kan fort bli en våt opplevelse. I alle fall overvannsisen på toppen har sett sine bedre dager, og under lurer 15 cm med isvann før neste islag. Klokelig snudde vi her i sørøstenden av Spålen, før retur tilbake til sykkelen som stod parkert ved Sandbekkhytta.
Her oppe på flaka, mer enn 500 moh., er det fortsatt brukbart for skigåing. Det er mye snø å tære på, og det kalde været de siste dagene har gjort skaren fin å ferdes på, og man kan gå "mannlaus på skaran" der man vil. Enkleste veien opp hit er driftsveien fra Sandbekkvika (Vesle Sandungen) til Bjørneputten. Her ligger det snø på veien.
Om vinteren preppes det med scooter over Retthelltjern, men nå som våren har kommet til denne delen av Krokskogen, kan man konsentrere seg om vannets andre kvaliteter. Her er det nemlig fint å bade sommerstid. I ettermiddag var imidlertid vannet i kaldeste laget, selv om det i overflaten slett ikke var så verst.
Det har ikke vært særlig til løyper over Vesle Sandungen denne vinteren, og nå er isen borte for godt. Vi kom ned bakkene fra Knappaveien til Bystøa, som denne delen av sydlige del av Sandungen kalles, og måtte følge blåstien et stykke vestover, før vi kunne bruke skiene i løypa over Hagatjern ned til Langlia en siste gang denne sesongen.
Sykkelsesongen er nå i gang på Krokskogen, for nå er mange av skogsbilveiene bare. I ettermiddag var det veldig fine forhold her på Kongeveien, med tørt og fast underlag, og en temperatur i underkant av ti grader i skyggen - men selvsagt varmere i solen. Slike vårdager må nytes, og det er helt i orden å bli distrahert av fuglesang, lysegrønne løvtrær og vårblomster i veikanten.