Bruk skjemaet under til å søke etter bilder og sortere resultatet. Merk at det er mange kombinasjoner som ikke vil gi resultat. Resultatet vises i bildeslideshowet og i tabell under skjemaet. Slideshowet spiller av seg selv hvis muspekeren holdes utenfor bildet.
Demningen i sydenden av Store Fidlingen er fra 1886, og ble fullstendig rehabilitert i 2012. Her er den sett fra nedsiden. Vannføringen i elva videre til Katnosa er meget liten, ikke noe vann over damluka, bare lekkasjevann gjennom selve luka og i dens nedre høyre hjørne. På mange av steinblokkene var det tydelige spor etter sømboring og utsprengning med kiler. Vest for hoveddemningen er det spor etter en lang, lav atthaldsdemning.
Kanskje var det årets varmeste dag så langt, i alle fall svarte den første julidagen til alles forventninger om godt vær. Mange i Lillestrøm-området søkte seg til Nebbursvollen, de fleste ved svømmebassengene. Noen fant det imidlertid behagelig nede ved Nitelva, som vi ser på bildet. I bakgrunnen ser vi noen av åsene i Rælingen, i Østmarkas nordøstre hjørne.
Denne utsikten har nok ikke vært der lenge, for sist vi gikk her i dalen mellom Vangshaugen og Grasdalskollen, var det høy og tett granskog. Nå er det kvistrike hogstfelt, og traktorveier på rundstokker mer og mindre hulter til bulter i bløtmyra. Den gamle og tilvokste tømmerveien var mye bedre gangbar enn dette.
Utsikten fra Roenseter mot Vangshaugen og Grasdalskollen var upåklagelig denne dagen. Litt til høyre for midten av bildet er restene etter Velofjøset, og i nedre venstre hjørne sauer som har søkt skyggen på dette årets varmeste dag så langt. Bildet viser nye hogstfelt rett utenfor setervollen og oppover i dalen mellom Vangshaugen og Grasdalskollen. Disse er ikke synlige på bilde nr. 22120 fra september 2014. Turistforeningens veteranskilt, se bilde nr. 23921, var heller ikke å se, og blåstien var til dels gjemt under kvist.