Bruk skjemaet under til å søke etter bilder og sortere resultatet. Merk at det er mange kombinasjoner som ikke vil gi resultat. Resultatet vises i bildeslideshowet og i tabell under skjemaet. Slideshowet spiller av seg selv hvis muspekeren holdes utenfor bildet.
Siden utsikten fra topplatået av Tupperen var så dårlig, tok jeg en runde ut mot stupene mot Rumpemyrene. Dette er den beste utsikten jeg fant der: den tettvokste Kuvelia med Kuvehytta (Oppkuvhytta, Kuvelihytta - navnet er avhengig av hvilket kart du ser på), og østenden av Rumpemyrene, som går fra Rumpa i Vesleflåtan.
På annen halvdel av 1800-tallet var den avsidesliggende Tupperen (også kalt højden Tupperud) fortsatt tilholdssted for bjørn. Den siste bjørnen som ble felt i Marka, ble skutt i Kuvelia syd for Tupperen i 1882. Nå er ikke dette bjørnelende lenger, men elgen holder fortsatt til her. Vest for toppunktene var det spredt knokler over et stort område, men kranie, kjever og ryggrad var ganske bra samlet.
Som bilde nr. 26112 viser, er toppartiet til Tupperen dekket av høy skog. Vel oppe viser det seg at det er to nesten like høye topper, skilt fra hverandre av en liten gjennomgående dal omtrent i retning nord/syd. Bildet er tatt fra sadelens høyeste punkt mot syd. Tett skog hindrer sikten fra topplatået. Tupperen (eller Tupperud) er ikke navnsatt på verken på rektangelkartet fra 1825 eller det fra 1872.
Pjåkavelta er vika nordøst for Furutangen. Her hadde gården Pjåka lager for tømmeret som skulle fløtes til Hauken og videre mot Sørkedalen. Nå er det ingen spor etter denne aktiviteten, kanskje bortsett fra denne nokså store og flatbunnete prammen. Rett ved denne er det også et båthus, se bilde nr. 26114, men det er nok av nyere dato.