• darkblurbg
  Topptur med nullutsikt

  Søndag gikk denne gjengen på 17 damer hele Kikutmassivet på langs: fra Kikutstua i løype til nordsiden av massivet, så via blåsti og fritt i terrenget over Sandungskollen og nabokollene helt til Kikuttoppen var unnagjort. Her oppe er snøen dyp, og det er masse hare- og orrfuglspor. Tåka sørget fo...

  Nordmarka nord, 12.03.2017 12:14 - Nina Didriksen
 • darkblurbg
  På kollerangling med Damenes Skiklubb

  Hver vinter samles medlemmer av Damenes Skiklubb til sin tradisjonsrike kollerangling. Denne helgen sto Kikutmassivet for tur, og søndag gikk gjengen "off piste" over Sandungskollen og dens på kartet navnløse nabo Middagskollen, Askehøgda, Porthøgda og Kikuttoppen. Her på vei opp til fø...

  Nordmarka nord, 12.03.2017 11:40 - Nina Didriksen

Søk i bildearkivet

Bruk skjemaet under til å søke etter bilder og sortere resultatet. Merk at det er mange kombinasjoner som ikke vil gi resultat. Resultatet vises i bildeslideshowet og i tabell under skjemaet. Slideshowet spiller av seg selv hvis muspekeren holdes utenfor bildet.

Søkeresultater

1 av 2 treff

#26907: Topptur med nullutsikt

Søndag gikk denne gjengen på 17 damer hele Kikutmassivet på langs: fra Kikutstua i løype til nordsiden av massivet, så via blåsti og fritt i terrenget over Sandungskollen og nabokollene helt til Kikuttoppen var unnagjort. Her oppe er snøen dyp, og det er masse hare- og orrfuglspor. Tåka sørget for at utsikten var svært begrenset. Bildet er tatt et sted mellom Sandungskollen og Askehøgda.

 • 12.03.2017 12:14 - av Nina Didriksen,
 • 141 treff
2 av 2 treff

#26906: På kollerangling med Damenes Skiklubb

Hver vinter samles medlemmer av Damenes Skiklubb til sin tradisjonsrike kollerangling. Denne helgen sto Kikutmassivet for tur, og søndag gikk gjengen "off piste" over Sandungskollen og dens på kartet navnløse nabo Middagskollen, Askehøgda, Porthøgda og Kikuttoppen. Her på vei opp til førstnevnte.

 • 12.03.2017 11:40 - av Nina Didriksen,
 • 144 treff