Bruk skjemaet under til å søke etter bilder og sortere resultatet. Merk at det er mange kombinasjoner som ikke vil gi resultat. Resultatet vises i bildeslideshowet og i tabell under skjemaet. Slideshowet spiller av seg selv hvis muspekeren holdes utenfor bildet.
Utsikten fra Ekeberg mot byen er flott, og tre kvarter etter solnedgang var det fortsatt litt lys igjen på himmelen til at åsene i bakgrunnen kunne ses. Bildet er satt sammen av seks enkeltbilder, tatt med 42 MP fullformatkamera med normalobjektiv (brennvidde 50 mm). Lukkertidene var på seks sekunder, så det var nødvendig å ha kameraet på stativ.
Ved Sandungen i Vestmarka ligger restene av grunnmuren til hytta «Dulutten», som er kjentmannspost i inneværende periode. Men hvor selve hytta ble av, er et mysterium, se teksten til bilde nr. 26177. Noen mener at den ble flyttet til Hakadal. Nå hadde jeg ikke med målebånd slik at jeg kunne måle lengde og bredde, så jeg kan ikke avgjøre om den ville ha passet på grunnmuren, men dette er i alle fall hytta det er snakk om.
Toget er et nyttig transportmiddel for å komme seg til og fra mange turområder litt utenfor hovedstaden. Andre steder er det buss som gjelder. Ferdes man i åsene vest for Mjøsa, vil man ha god nytte av bussruta mellom Oslo og Gjøvik. Et av mange stopp er her i Stubberuddalen.
I dag står det bare en bil på parkeringsplassen her, men om vinteren kan det nok være en god del flere. Da går det skiløype herfra. Dalen er også et fint utgangspunkt for turer nå i den "snøfrie" tiden, både til fots og på sykkel. Stien til Skreikampen starter like i nærheten.
Fint å raste ved Atthaldsdammen i dag. Her ender vegen fra Feiring via Bøhnshytta, og fra parkeringsplassen er det 15 minutter å gå inn til det som er igjen av Feiring jernverk. Jernverket ble anlagt i 1798 og var i drift fra 1806 til 1818. Det var en del av Eidsvoll værk, og eid av Carsten Anker.
Myra nedetter bekken var grasbevokst tuemyr, og ved overgangen fra myr til skog 160 meter lenger nede var det virkelig rester etter en liten, gammel kistedemning. Kjentmannsposten var der fortsatt, men å tøye «ved utløpet» 160 meter er i drøyeste laget når man skal finne poster på turkart M 1 : 50 000.
Slik lød overskriften på en kjentmannspost 2010-2012, og slik ser det ut. Pent vann, med fin løk i bekken rett etter selve utløpet, og mye tueformet grasmyr ved utløpet og videre nedover. Boken sier også at her er det rester etter en kistedam, men det er det ikke. Derimot var det en toppdykker midt på vannet, et glimt av Trehørningen gård, en lettskremt frosk under en stein i bekken, og en mengde stikkefluer og noen klegg. Grastuet bunn tyder ofte på at myra har stått under vann tidligere, så da ble det søk langs bekken.
Noen trivelige sauer tar kontakt ved ankomst Bøhnsnytta. I dag er det stille og rolig her oppe på Feiringåsen. På denne plassen står det gjerne mange biler i helgene om vinteren. Dette er nemlig et populært startsted når man skal på skitur i traktene her. Selve Bøhnsnytta ligger inne i skogen til høyre.