• darkblurbg
    Raskt føre mot Greinehytta

    Bærum kommune hadde i dag preparert fra By, og forholdene var ganske bra. Det var mulig å gå over jordet fra parkeringsplassen, og det var kun et lite parti på mindre enn ti meter skiene måtte av for å komme opp på skogsbilveien inn i Helårsløypa. Litt isete frem til Guribysaga, men deretter ble ...

    Krokskogen - Hole, 09.04.2019 17:21 - Erik Unneberg

Søk i bildearkivet

Bruk skjemaet under til å søke etter bilder og sortere resultatet. Merk at det er mange kombinasjoner som ikke vil gi resultat. Resultatet vises i bildeslideshowet og i tabell under skjemaet. Slideshowet spiller av seg selv hvis muspekeren holdes utenfor bildet.

Søkeresultater

1 av 1 treff

#31285: Raskt føre mot Greinehytta

Bærum kommune hadde i dag preparert fra By, og forholdene var ganske bra. Det var mulig å gå over jordet fra parkeringsplassen, og det var kun et lite parti på mindre enn ti meter skiene måtte av for å komme opp på skogsbilveien inn i Helårsløypa. Litt isete frem til Guribysaga, men deretter ble det bedre. Vinden hadde lagt igjen litt bøss i sporet noen steder, men gliden var likevel meget bra i ettermiddag, siden det hadde frosset på litt. Jeg valgte skøyteski, og det raske føret gjorde at det ikke tok lang tid inn til Tverrelva, der termometeret viste 7,5 plussgrader (i skyggen). Noen steder var det litt sporete i skøytetraseen, men da var det helt greit å stake i de klassiske sporene. De som gikk klassisk, ville nok hatt best suksess med isklister under skiene, alternativt feller. Staking på klassiske ski uten smøring ville også fungert for mange, for det er ganske flatt langs Lomma. Bildet er tatt ved avstikkeren til Greinehytta, akkurat på kommunegrensen mellom Hole (til venstre) og Bærum (til høyre).

  • 09.04.2019 17:21 - av Erik Unneberg,
  • 92 treff