Bruk skjemaet under til å søke etter bilder og sortere resultatet. Merk at det er mange kombinasjoner som ikke vil gi resultat. Resultatet vises i bildeslideshowet og i tabell under skjemaet. Slideshowet spiller av seg selv hvis muspekeren holdes utenfor bildet.
På Aukeåsen er det flere myrområder, men bare ett tjern som er såpass stort at det er tegnet inn på orienteringskartet over området. Her er det, en liten myrputt omgitt av litt takrørskog. Denne grå dagen ga det et skikkelig grått og vinterlig inntrykk.
På toppunktet av Aukeåsen har folk funnet nok stein til å bygge en ganske stor pyramideformet varde. Den er omgitt av lange jernbolter boret ned i berget, sannsynligvis etter Kartverkets trigonometriske punkt her, hvor det skal ha stått et større tårn. Dessuten var det her en signalpost i et optisk telegrafsystem som ble anlagt i begynnelsen av 1800-årene.
På ryggen av Tømmeråsen (540 moh.) ligger denne godt bevarte setra i et attraktivt område på Krokskogen. Oslo og Omegn Turistforening oppgraderte stiene i området i 2014. Det fine høydeplatået fra Kongens utsikt til Finneflakseter og ut mot Tømmeråsen og Skarpsnoåsen i sydvest, kan nås på stier både fra Sundvollen og fra Elstangen. De som søker avstand i disse koronatider, vil med god margin få sine ønsker oppfylt her. Den våte skogbunnen, som har dominert Marka i november i år, stivner nå til etter dager med kuldegrader. Det begynner å bli frost i bakken.
yr.no varslet sol og blått, men været valgte dis og grått. Likevel var det folksomt i området ved gapahuken på Aukeåsens fortopp, som ligger 100 meter lenger nord og tre meter lavere enn vardetoppen. Utsikten derfra innover i Oslofjorden er fin, med Nærsnes i forgrunnen. Til høyre for den stikker nordenden av Langåra frem.
Etter flere dager med tåke var det rimete og fint ved kjentmannsposten «Menuetten». Vi kom vandrende fra Kleivstua og Sørsetra. På vei ut fra posten assisterte vi to damer over bekken med de iskapslede steinene. Det viste seg at de er åtti år gamle (damene, altså), og dette var høstens trettiende post. Imponerende!
Etter brannen 21.11.2018 var det lite annet enn pipa igjen av KSI-hytta, se bilde nr. 30235. Senere har fotografen kunne følge fremdriften ved flere passeringer. På bilde nr. 33463 var sålen støpt, og på bilde nr. 35299 fikk man et inntrykk av hvorledes hytta ville bli. Nå synes det som om hytta er tilnærmet ferdig, og det er lett å se at brukerne vil få et utrolig flott utsyn mot vest, hvor det første man vil se, er en av de mange løypene i retning Kikutstua.