Føremelding fra Skiforeningen 01.06.2018

Turkart med løyper og preppestatus på mobil - last ned Skiforeningens app iMarka

Velkommen tilbake til føremeldingen når en ny sesong er i gang!

24.05.2018 10:49: Morgenstund ved Oppkuvbekken 24. mai

Det er syv måneder siden snøen la seg her 24. oktober. Århundrets vinter er snart over, også her ved Oppkuvbekken.

Foto: Tom Stensaker

Generelt om forholdene i Marka i dag
Oppdatert 01.06.2018 14:34

Søndag 6. mai var sesongens siste føremelding. Og for en sesong det har vært! I Oslomarka har det vært preparert skiløyper siden 24. oktober i fjor, og de siste ble kjørt i Myllaområdet 6. mai. Altså har vi hatt skimuligheter rundt hovedstaden i over et halvår. Skiforeningen har i denne perioden preparert 56 744 kilometer løyper, og sammen med kommuner, skiklubber og lokale løypelag er det preparert hele 96 258 kilometer i Oslomarka! En slik perfekt skisesong skal det mye til for å slå, men vi krysser likevel fingrene for kommende vinter.

Ha en riktig fin sommer i Marka og velkommen tilbake til føremeldingen når en ny sesong er i gang!

Takk for støtten!
Det er dere medlemmer som gjør det mulig for oss å lage skispor og gode Markaopplevelser. Ennå ikke medlem? Meld deg inn her.

Nr Løypenavn Omr S T Lys Km

Rett