Lysløypa på Finstad

Lysløype Lysløype

Oversiktskart

Beskrivelse

Lysløypa har sitt utgangspunkt i varmestua til Finstad sportsklubb, parkeringsplasser finnes ved varmestua og Steinerskolen på motsatt side av Finstadvegen.

Løypene prepareres for klassisk og fristil i sløyfer på 2, 3 og 5 km sløyfer, samt rundsløyfe på jordet mot Finstadvegen. Her finner man også preparert akebakke.

Løypeprofilen slynger seg i variert terreng gjennom skog og over jorder, med tilknytning mot sørgående løype mot Linderud (løype 1426) og Hasleråsen.

Mot nord kjøres en tilbringerløype mot Sneisrud. I sesongen er løypene belyste hver dag i perioden ca. kl. 1630-2200, og vi forsøker holde åpen kiosk i varmestua mellom kl. 1200 og 1500 på søndager.

Støtt arbeidet med å kjøre løyper ved å Vippse valgfritt beløp til til id 14005, merk betalingen "løyper".

Tilknyttede løyper og turer

Nr Navn Fra Til Lengde i km

Adkomstinformasjon

Slik reiser du til og fra Finstad