Lysløypa Vevelstad - Stallerud [Vannledningstraseen]

Lysløype Lysløype

Oversiktskart

Beskrivelse

Løypa starter på Vevelstad, nærmere bestemt ved Skiforeningens informasjonstavle i Skoglia. De første 300 meterne går løypa nordover på gang- og sykkelvei, først på broa over Skoglia, og så mot venstre. Fra Haugjordet ungdomsskole går skiløypa i egen trasé. Vel en kilometer fra start går rundløypa i Bøleråsen inn til høyre. Vår løype følger vannledningstraséen videre nordover langs Vevelstadvegen, i lett terreng.

Stallerudhytta er det servering i helgene. Herfra kan vi velge mellom flere løyper som går videre i ulike retninger. Løype 427 går til venstre mot Greverud, løype 744 går i samme retning mot Kloppa, mens løype 429, løype 207 og løype 1049 går i motsatt retning, mot henholdsvis Eikjol (Allmenningstraséen), Sterkerud og Bru. Løype 745 fortsetter rett fram mot Siggerud.

Tilknyttede løyper og turer

Nr Navn Fra Til Lengde i km

Adkomstinformasjon

Slik reiser du til og fra Vevelstad