Greinehytta - Soterud - Tverrelva

Sist preparert: 18.02.2018

Oversiktskart

Beskrivelse

Løypen går parallelt med løype 78, som følger Lomma mot Tverrelva, men den går i en mer østlig trase. Start er ved Greinehytta som i skisesongen holdes åpen for servering i helgene av Bærums Verk Rotaryklubb. Hit kommer man i løype 357 fra By i Lommedalen.

Fra Greinehytta går løypen på skogsbilvei frem til Soterud. Derfra fortsetter man på kjerrevei frem til man møter løype 495. Ta så til venstre her, og Tverrelva er rett rundt hjørnet! Følger du derimot sistnevnte løype mot høyre, kommer du oppover mot Kampevaddammen - et lurt valg dersom du f.eks. har tenkt deg til Løvlia.

Andre alternativer fra Tverrelva er løype 1222 til Frøshaug, samt løype 397 nordover til Mattisplassen og Fjellsetra. Du kan også gå sydover på skogsbilveien på østsiden av Lomma (løype 78). Du kommer da tilbake til Greinehytta.

Tilknyttede løyper og turer

Nr Navn Fra Til Lengde i km