Greverud - Grytetjern - Stallerud

Sist preparert: 03.04.2018

Oversiktskart

Beskrivelse

Utgangspunktet for løypa er golfbanen til Oppegård golfklubb på Greverud. Løypa starter nord for låven, som ligger ved Grevestua. Vi krysser veien og tar til venstre. Vi går strake veien til Grytetjern, der lysløypa krysses. Vi fortsetter mot nordøst, går opp en bakke, og krysser snart E6 via "viltlokket".

Løypa følger motorveien sørover et stykke, men en bratt nedoverbakke fører oss inn i skogen igjen. Vi fortsetter østover til Stallerudhytta i småkupert terreng. På vei dit, passeres løypekrysset der løype 744 går til venstre mot Kloppa. Vevelstadvegen krysses, og vi er framme i løypekrysset nedenfor Stallerudhytta.

Herfra går det løype til bl.a. Eikjol (løype 429), Sterkerud (løype 207), Vevelstad (løype 206) og Siggerud (løype 745). Løype 1049 går til Bru.

Tilknyttede løyper og turer

Nr Navn Fra Til Lengde i km
209 Østover fra Greverud Greverud Greverud 18.9

Adkomstinformasjon