Sollihøgda [Høymyr] - Djupdalsveien - Mustadkroken

Sist preparert: 13.04.2018

Oversiktskart

Beskrivelse

Lett løype inn til DNT-hytta Mustadkroken. Løypen regnes som hovedleden inn hit fra Sollihøgda, selv om løype 404 over Holmevann er kortere.

Løypen starter fra parkeringsplassen på Høymyr, og går på Djupdalsveien den første kilometeren. Det er også mulig å starte nede ved Sollihøgda. Løypen blir da 1 km lengre. På Djupdalsveien er løypen felles med både Djupdalsløypa (løype 81) og løype 358. Denne strekningen er lyssatt, og går i maskinpreparerte spor.

Etter 1 km kommer man til et løypedele hvor Mustadkroken er skiltet mot høyre. Denne strekningen, som går nord og øst for Holmevann, scooterprepareres. Så går det over et par mindre myrer og gjennom småskog før løypen ender ved Mustadkroken. Rett før løypeslutt er det utsyn mot gården Niskinn.

Fra Mustadkroken er det mulig å ta seg tilbake til Høymyr ved å velge løype 404. Den prepareres også med scooter.

Tilknyttede løyper og turer

Nr Navn Fra Til Lengde i km
252 Solskinnstur til Mustadkroken Høymyr Høymyr 3.6

Adkomstinformasjon