Løypene i Markadatabasen prepareres slett ikke bare av Skiforeningen. En lang rekke løypelag, idrettsklubber og kommuner samarbeider med Skiforeningen om å tilby et unikt nett med skiløyper og føremelding og annen informasjon om løypene på nett. Her kan du se hvem som er ansvarlig for hvilke områder og hvilke løyper de preparerer.

Hadelandsåsene

Skiforeningen har ingen prepping i dette området, men området er allikevel fullstendig dekket av Skiforeningens føremelding. Øståsen Skiløyper prepper løypene på Hadelandsåsen, mens flere lokale idrettslag prepper områder nede i bygdene rundt Gran, Tingelstad, Jaren og Brandbu.

Les mer om føremeldingen og om Markadatabasen.

Brandbu IF

Brandbu IF preparerer løyper i området Brandbu - Egge - Bleiken.

• 5 løyper
  • 16.5 km

Grindvoll IL

Grindvoll IL preparerer løyper i Grindvoll-området i Lunner kommune.

• 12 løyper
  • 21.0 km

Jaren IL

Jaren IL preparerer løyper fra Jaren skole.

• 1 løyper
  • 6.0 km

Midtre Brandbu UIL - Ski

Midtre Brandbu UIL preparerer løyper i området ved Bleiken skihytte på Brandbu.

• 2 løyper
  • 14.0 km

Moen Sportsklubb

Moen Sportsklubb preparerer løypa fra Moen skole til Badstuvegen.

• 1 løyper
  • 3.3 km

Tingelstad IF

Tingelstad IF preparerer løyper på vestsiden av Viggadalen i Gran kommune.

• 19 løyper
  • 69.3 km

Vestre Gran IL

Vestre Gran IL preparerer løyper i Granåsen og nordover mot Tingelstad.

• 12 løyper
  • 42.6 km

Øståsen Skiløyper

Øståsen Skiløyper ble stiftet i 1986 og er et samarbeide mellom åtte av idrettslagene i Gran kommune på Hadeland. Modellen Øståsen Skiløyper er oppbygd etter er unik i landssammenheng. På kryss og tvers, fra nord til sør finnes løyper som jevnlig kjøres med to store løypemaskiner. Øståsen Skiløyper preparerer i dag ca. 200 km med skiløyper inkludert konkurranseløypene til Lygna Skisenter.

• 37 løyper
  • 161.4 km