Løypene i Markadatabasen prepareres slett ikke bare av Skiforeningen. En lang rekke løypelag, idrettsklubber og kommuner samarbeider med Skiforeningen om å tilby et unikt nett med skiløyper og føremelding og annen informasjon om løypene på nett. Her kan du se hvem som er ansvarlig for hvilke områder og hvilke løyper de preparerer.

Totenåsen

Totenåsløyper AS og Kolbukameratene preparerer løypene du finner her i Markadatabasen.

Les mer om føremeldingen og om Markadatabasen.

Kolbukameratene

Kolbukameratene preparerer løypene på vestre del av Totenåsen, fra KK-plassen i nord til Svartungen i sør.

• 19 løyper
  • 100.2 km
  • GPS-sporing

Totenåsløyper AS

Totenåsløyper AS er opprettet for å lage løyper på Totenåsen. Selskapet har ansvaret for løypene fra Steinsjøen og Hersjøen i øst til og med Gransmarkrunden i vest. Totenåsløyper AS kjører også koblingen over til Kolbu-løypene. Løypeselskapet har sin base på Torsætra og kjører om lag 15 mil med skiløyper. Alt arbeid, året rundt, blir gjort på dugnad. Eiere er Lensbygda Sportsklubb, Østre Toten Skilag og OL Toten-Troll.

• 21 løyper
  • 155.0 km