Kvikk Lunsj-duppen

Tradisjonen tro ble også Kvikk Lunsj-duppen arrangert i år. Stedet var som før Øvresetertjern, og mange fant veien fram hit denne søndagen, som var relativt sur og forblåst selv om sola skinte!

Flere fiskelystne hadde funnet veien til Øvresetertjern søndag 23.05.04. Værgudene stilte solen disponibel og det var en god stemning rundt tjernet. Det store fangstene uteble riktignok, men folk koste seg i det fine været! Ikke minst hadde mange barna moro av både fiskingen og den lange og spennende naturstien som Skiforeningen hadde lagt ut i området.