Fantastisk pinsehelg i Marka

Med nydelig pinsevær, lå alt til rette for en stor utfartshelg i Marka. Det meldes om en del folk ute på stier og veier, men det var plass til mange fler.

Hadde det vært slikt vær en helg i februar/mars, hadde det krydd av folk i løypene, så fortsatt er det nok slik at folk bruker Marka mest om vinteren.

Synd i grunn, for med det nettet med stier og veier som finnes, er mulighetene utallige for varierte turer. Sykkel er et ideelt framkomstmiddel - du kommer deg langt og fort avsted, og kan kombinere syklingen med en tur til fots.

På denne tiden av året må f.eks. de som er interessert i fiske virkelig kjenne sin besøkelsestid. Ørreten har nå virkelig gitt seg til kjenne, og det meldes om mange fine fangster. Ta gjerne en titt på nettsidene til Oslomarka Fiskeadministrasjon (OFA) for å få impulser!

Uansett om du fisker eller "bare" går på tur - kom deg opp av godstolen og ut i Marka! Nå er kveldene lyse og tiden fram til St.Hans bør brukes.

God tur!


Edit

Flere bilder

Relaterte nyheter eller steder

Ut på tur - eldre nyheter

27 Mai 2004

Sykkelbussen kjører til helgen

Av Steinar Kjærnsrød | Ut på tur

Forrige lørdag kjørte den første sykkelbussen for sesongen til Ringkollen. Rundt 10 personer var med bussen denne kalde maidagen. Til helgen er det lovet varmere vær.

26 Mai 2004

Kveldstur med utsikt

Av Ole Kristian Sørland | Ut på tur

Grusveien mellom Ullevålseter og Tryvann byr på flott utsikt. Med start fra Sognsvann på 183 moh stiger denne ruten til Skjennungen på 460 moh. Dette er mye stigning, men utsikten er flott samtidig som veien hjem går lett. På vårt forum har vi fått forslag på tur i Østmarka. Beskrivelse av turen finner du her

18 Mai 2004

Brønnøya - en skjermet og unik idyll

Av Olav Harlem | Ut på tur

Det er lett å glemme at at vi har områder med spesiell natur og bortgjemte idyller rett utenfor stuedøren vår. Øyene for eksempel! Brønnøya er et slikt sted som vi gjerne anbefaler å besøke på årets første sykkeltur. Øya er bilfri og kan tilby adskillige kilometer med småkuperte grusveier.