Status for Skiforeningens webserver og nettjenestene

Tilsynelatende ser det ut som webtjenesten er i full gang igjen(!), men det er ikke helt tilfelle. Bl.a. er webkameraer og diskusjonsforum foreløpig ute av drift. Allikevel er nå all relevant informasjon oppdatert.

Nettjenesten kjører fortsatt på reserveløsning velvillig stilt til rådighet av Powertech. Vi har imidlertid nå fått lagt over alt det nye innholdet på denne reserveløsningen slik det så ut på det tidspunktet maskinen begynte å få problemer, ca 1.5 uke siden.

Vi vil også publisere nytt innhold på reserveløsningen og bringe det tilbake til vår egen server når den er ferdig overhalt.

Alle som ser eller hører om ting som ikke virker på denne reserveløsningen, bes melde fra via det vanlige kontaktskjemaet. Det eneste vi vet nå ikke virker, er webkameraene og diskusjonsgruppene. Dette må vi vente med å få opp til vi er tilbake på vår egen server. Forhåpentligvis om ikke så alt for lenge!

Internett - eldre nyheter

27 Mai 2004

Ny årstid - også på nettet!

Av Steinar Kjærnsrød | Internett

Mange har kanskje lagt merke til flere små endringer på Skiforeningens nettsted de siste dagene, og disse endringene er gjort for å få fram innhold som står i forhold til årstiden, og for å synliggjøre noen nye tjenester.

07 Nov 2003

Flytting vel overstått!

Av Steinar Kjærnsrød | Internett

Når du leser dette, gjør du det på vår nyinflyttede webserver som vi har helt for oss selv. Dette betyr at våre medlemmer og andre nettbrukere kan se fram til nye og spennende nettjenester, og ikke minst en raskere maskin som gir en bedre bruksopplevelse. Et par nye tjenester er alt i gang - klikk på tittelen for å lese mer!

20 Feb 2003

Statistikk via føremeldingen

Av Skiforeningen | Internett

Mandag 24. februar vil det dukke opp en innledende tekst med en link til et registreringsskjema når man klikker seg inn på Skiforeningens føremelding. Man behøver kun å registrere seg en gang, og vil etter registrering komme rett til føremelding som før.