Endelig!

Snøen kom til Oslomarka 17.11 i år, ca kl. 16, og akkurat som varslet av meteorologene. Mange har gått og ventet på dette med skiene klare bak døren, og her er en rapport fra Bærumsmarka.

Sent i formiddag kom en oppdatert føremelding om at det var preparerte skispor fra Fossum, og da var det bare å komme seg dit for å tyne den siste resten av dagslys. Det er som regel lurt å bruke noen gamle ski i starten på sesongen for å spare de andre skiparene til ripefrie forhold, så det ble gjort i dag. Men forholdene var forbausende bra. Riktignok var det brøytet et stykke på veien ved Østernvann, men videre innover og oppover Abbortjernsveien var det veldig fine forhold. Føret var tørt, og det var noen minusgrader, så Blå Ekstra var nok det beste valget. Nå er vi i gang!