Markastuene i ny presentasjon på nettet

Skiforeningen presenterer herved stuene i Marka på en ny måte på nettet. Formålet er å knyttet sammen mye bakenforliggende informasjon fra Markadatabasen, samt gjøre det lettere for en som skal besøke stua å finne det man er på jakt etter.

Det finnes knapt fastboende igjen i Oslomarka, og markastuenes betydning som samlingsplasser og turmål året rundt er derfor viktig. Skiforeningen ønsker å synliggjøre stuenes betydning og samtidig vise turfolket det fantastiske tilbudet disse utgjør.

Første skritt på veien av dette arbeidet har startet, og dreier seg om presentasjonen av stuene på Skiforeningens nettsted. Den nye presentasjonen gjør det forhåpentligvis enklere for folk å finne og skrive ut informasjon, og ikke minst er det nå også enklere å vedlikeholde all informasjonen sentralt eller av stuebestyrerne selv.

Selv om ikke alt er ferdig, har nå den nye stuepresentasjonen overtatt for den gamle. Etter hvert vil det som en del av denne også komme på plass automatiske linker til webkameraer og kart.

Den nye stuepresentasjonen kan utforskes her.

Internett - eldre nyheter

16 Nov 2004

Føremeldingen i gang!

Av Olav Harlem | Internett

Endelig er vi i gang! I morgen er det meldt snø, og kuldegradene har allerede såvidt kommet. Føremeldingen kommer til å gi deg den sist oppdaterte informasjonen, enten du håper på noen dager skøyteis eller er på jakt etter de første snøflekkene i Marka - føg med!

27 Aug 2004

Status for Skiforeningens webserver og nettjenestene

Av Steinar Kjærnsrød | Internett

Tilsynelatende ser det ut som webtjenesten er i full gang igjen(!), men det er ikke helt tilfelle. Bl.a. er webkameraer og diskusjonsforum foreløpig ute av drift. Allikevel er nå all relevant informasjon oppdatert.

27 Mai 2004

Ny årstid - også på nettet!

Av Steinar Kjærnsrød | Internett

Mange har kanskje lagt merke til flere små endringer på Skiforeningens nettsted de siste dagene, og disse endringene er gjort for å få fram innhold som står i forhold til årstiden, og for å synliggjøre noen nye tjenester.