Skiføre i Østmarka også

Skiforeningen har i dag preparert 5 kilometer med løyper på golfbanen i Ytre Enebakk.Det er også kjørt med stormaskin fra Krokhol til Skjelbreia Vann og fra Krokhol til Sandbakken. Fine forhold men vis forsiktighet i utforkjøringene. Foreløpig er det litt for bløtt til å preparere i terrenget.

Skiforeningen generelt - eldre nyheter

07 Des 2005

Budstikka gleder seg over snøværet

Av Kristin Moe Krohn | Skiforeningen generelt

Og det gjør vi i Skiforeningen også! Og vi kan forsikre om at løypebasene er ute og kjører jevnt og trutt. Men når det fortsetter å snø blir naturligvis sporene snølagt etter en stund (med mindre mange går på ski i dem da :-) ) så benytt sjansen!

02 Des 2005

Barmarksarbeider må til for å få løyper

Av Olav Harlem | Skiforeningen generelt

I alle marker gjennomføres det et omfattende arbeide i løypenettet sommerstid med rydding, klopping, skilting o.a. De fleste marker har også områder og løyper der snøen legger seg tidlig og hvor det er skimuligheter.

01 Des 2005

Tid for julekalender

Av Skiforeningen | Skiforeningen generelt

Det snør, det snør, tiddelibom . . . og nå er det julekalender tid. Kjentmannsmerkets venner har for annet år på rad sin kjentmannskalender, laget av Kjentmanns-Marianne!