Fra arkivet: Artikkel fra 15.01.2005. Felles skøytetur på fin is

En meget grå januardag kan også gi mektige naturopplevelser, særlig hvis man befinner seg på glatt is. 18 turskøytere, rekruttert gjennom "Skiforeningens turskøytegruppe" gjennomførte fellestur på Lysern i dag

Hittil i vinter har kontaktnettet vårt hver helg lokalisert is til fellesturene. Leder av turgruppa, Franklin Eekhout, har invitert til turene og ledet de fleste av dem. Til dagens tur dukket mange nye fjes opp, også helt ferske turskøytere som fikk prøve seg på en skikkelig runde på Lysern.

Skiforeningens løypebas, og gårdeier ved Lysern, Jon Hamre, stilte med bål og gløgg, og lokal turskøyter Gunnar Harstad holdt innlegg om historie og naturforhold.

Se også rapport på: www.rollers.no

23 Jan 2006

Bli med Skiforeningens ungdomsgruppe på tur 18.februar!

Av Olav Røthe Søbakk | Ut på tur

15. januar startet vi opp med et nytt tilbud til alle mellom 20 og 30 år (+,-). Annenhver søndag blir det en ny tur, med mye gøy og hygge underveis. Følg med, møt opp, ta kontakt!

13 Jan 2006

Sporene begynner i Markadatabasen

Av Steinar Kjærnsrød | Ut på tur

Markadatabasen er navnet på Skiforeningens omfattende nettbaserte oppslagsverk for Oslomarka. Det er også Markadatabasen som huser føremeldingene og smøremeldingene som tusenvis av mennesker har glede av hver dag.

13 Jan 2006

Skibussene til Ringkollen og Bislingen går fra Sørkedalen skole helgen 14. og 15. januar!

Av Skiforeningen | Ut på tur

Langrennsbussene til Ringkollen og Bislingen. Flotte forhold i Marka, men litt lite snø mellom Kikut og Sognsvann gjør at vi flytter startssted for skibussene denne helgen. Husk forhåndspåmelding til Skiforeningen på tlf. 22 92 32 00 innen kl. 15 fredag for lørdagsbussen og innen kl. 13. lørdag for søndagsbussen.