Lyst på turfølge? Bli med på tirsdagsturene!

Hver tirsdag legger en munter gjeng i alderen 50+ ut på tur, enten på ski eller på beina, alt etter føret og hva den enkelte foretrekker.

For mer informasjon og program les her

13 Mar 2006

Vellykket måneskinnstur fra Ringkollen

Av Steinar Kjærnsrød | Ut på tur

Aldri har forholdene vært bedre for måneskinnstur enn de var denne helgen, og ca. 40 deltagere hadde en fantastisk fin tur på måneskinnsturen fra Ringkollen til Skansebakken lørdag natt.

13 Mar 2006

Månelys populær tur lørdag kveld!

Av Skiforeningen | Ut på tur

Det ble en flott tur for de mange som tok turen mellom By i Lommedalen og Greinehytta denne lørdagskvelden i mars.

28 Feb 2006

Fullmåne og klarvær i vente - måneskinnstur er svaret!

Av Annemarie Erichsen | Ut på tur

Aldri har vel forholdene vært finere for Skiforeningens måneskinnsturer som går av stabelen førstkommende helg! Denne helgen inviterer Skiforeningens Markatjeneste til to måneskinnsturer, en familievennlig tur fra By i Lommedalen til Greinehytta og en lengre tur gjennom hele natten, fra Ringkollen via Løvlia og Heggelia til Skansebakken.