Fine forhold i Vestmarka

Påsken er over, men som det hevdes i en annen notis; nå begynner en ny skisesong. I Vestmarka er det fortsatt masse sne og fine løypetraséer. Finner du områder uten trær, bærer skaren slik at du kan gå over alt. Forholdene er ikke akkurat slik som på bildet fra noen uker side, men bordplaten er fortsatt i høyde med løpesålen.

Passe isete til at det blir god gli, men bløtt nok til at man har god kontroll er en enkel karakteristikk av forholdene i Vestmarka, slik de var andre påskedag 2006. Med 80 cm pakket sne rundt målestaven på Myggheim og 110 cm et tilfeldig sted i terrenget ved siden av, tar det nok en tid før det blir naturlig å legge sykkelturen på de trakter. Ragnar Roll må nok forberede seg på å kjøre opp både spor 1, 2 og 3 for å ta unna alle tog 17. mai!

11 Apr 2006

Påsken - starten på en ny skisesong i Marka!

Av Steinar Kjærnsrød | Ut på tur

Så var den her endelig da - påsken! Etterlengtet for mange, men også vemodig for noen. Vemodig fordi det markerer slutten på den ordentlige "vinteren" i Marka. Eller?

05 Apr 2006

Påsketurer i Marka

Av Skiforeningen | Ut på tur

Fortsatt er skiforholdene svært gode i Marka, og det er mange muligheter for turer fra de fleste utgangspunktene. Hvorfor ikke legge turen innom en av de mange markastuene som holder åpent hele påsken?

31 Mar 2006

Avansert føremelding

Av Steinar Kjærnsrød | Ut på tur

I Øyerfjellet kjøres det et forsøksprosjekt der folk automatisk kan følge løypemaskinenes ruter på et kart på Internett. Prosjektet er interessant og følges nøye også av Skiforeningen.