Gladnyhet: Sykkelbussen startet igjen 19. august 2006

Støtten fra et engasjert medlem har gjort det mulig for Skiforeningen å få i gang Sykkelbussen. En spesialbygd sykkelhenger ble levert forrige uke. Vi startet opp helgen 19. og 20. august. Sykkelbussen blir like lang som et vogntog og vi kjører derfor alle avgangene til Ringkollen (både onsdager og i helgene) pga øket behov for snuplass med stor henger. Husk forhåndbestilling av plass innen fredag kl. 14!

"Det var et stort sjokk for meg at Sykkelbussen måtte nedlegges. Jeg er selv storbruker av Marka og unner alle at det fine tilbudet skal fortsette", sier Ingeborg Werring. Hun gir derfor sykkelhengeren i gave til Skiforeningen. En sykkelhenger er den mest fleksible og effektive løsningen for å frakte ca 44 syklister ut i Marka.

Sykkelbussen blir like lang som et vogntog og krever derfor større snuplass enn tidligere. Vi kjører derfor alle avgangene til Ringkollen både onsdager og i helgene.

I mellomtiden kan du starte sykkelturen på www.skiforeningen.no. Her finner du nærmere 200 sykkelruter og - turforslag i ni Marka-områder.

NB! Forhåndbestilling av plass er nødvendig: Ring Skiforeningen 22 92 32 00. For onsdagsbussen innen tirsdag kl. 14.00. For lørdags- og søndagsbussen innen fredag kl. 14.00.

Onsdag: Frognerparken (inng. Kirkevn.) Kl. 16.45 Lysaker Kl. 16.55 Sandvika Kl. 17.00

Lørdag og søndag: Frognerparken (inng. Kirkevn.) Kl. 08.45 Lysaker Kl. 08.55 Sandvika Kl. 09.00