Tro det eller ei - noen går fortsatt på ski!

Snøen i Oppkuvområdet holder fortsatt hardnakket tand, tross både varme og vedvarende regn. Og noen vet virkeligå tøye skisesongen til det ytterste.

Tom Stensaker har du sikkert hørt om. Han er på ski sent og tidlig på døgnet og til de forskjellige årstidene. Men det er også andre vårskiløpere som tøyer skisesongen til det aller ytterste. Ragnar Dybsjord, Jørgen Fog og Vigdis Jynge har du kanskje lest om i Snø & Ski og i avisene, men det er osgå andre entusiaster ute på ski mens vi andre mentalt har flyttet oss inn i sommeren for lengst.

Fotografen bak disse bildene er Torkel Kristoffersen, som er like ivrig som ovennevnte personer. Ved siden av Tom Stensaker er det få som kjenner Oslomarka bedre enn Torkel. På frivillig basis er han f.eks. hvert år gjennom hele settet med stemplingsbokser til distansemerket, og bytter ut defekt materiell og rapporterer tilbake til Markadatabasen.

På sin skitur i Oppkuvområdet i går traff han (selvfølgelig) Tom Stensaker. Som det fremgår av bildene, er det ennå nok snø til et par kilometers skigåing!

21 Aug 2006

Gladnyhet: Sykkelbussen startet igjen 19. august 2006

Av Skiforeningen | Ut på tur

Støtten fra et engasjert medlem har gjort det mulig for Skiforeningen å få i gang Sykkelbussen. En spesialbygd sykkelhenger ble levert forrige uke. Vi startet opp helgen 19. og 20. august. Sykkelbussen blir like lang som et vogntog og vi kjører derfor alle avgangene til Ringkollen (både onsdager og i helgene) pga øket behov for snuplass med stor henger. Husk forhåndbestilling av plass innen fredag kl. 14!

22 Mai 2006

Flotte forhold i vårskogen nå!

Av Oddvin Lund | Ut på tur

Det er akkurat nå at vårfargene er på sitt beste. Alle de grønne nyansene er spesielt nytbare i gråvær. Se bildene fra en vellykket gruppetur i Østmarka.

21 Mai 2006

40 nye sykkelruter på nett

Av Redaksjonen | Ut på tur

Sykkelsesongen er kommet, og med den nye sykkelkart for alle marker. Disse har alle medlemmer nylig fått i posten. Men også på nettet skjer det ting. Nå finner du nemlig hele 40 nye sykkelruter i Markadatabasen. Dermed blir det lettere å planlegge sykkelturen ved hjelp av Skiforeningens nettsider.