Åpent foredrag om Geocaching 1. juni

Det er en håndfull plasser igjen på Skiforeningens kurs om Geocaching førstkommende torsdag. Kurset er gratis - først-til-mølla-prinsippet gjelder!

Skiforeningen inviterer til et nytt åpent foredrag om såkalt "Geocaching", et slags verdensomspennede system for "skattejakt" der målet er å finne "poster" utplassert i terrenget. En håndholdt GPS er et nødvendig hjelpemiddel for å komme i gang, og skattejegere bør ha tilgang til Internett for å kunne dele informasjon med postene med hverandre.

Vi har vært så heldige å få en erfaren Geocacher til å dele sine kunnskaper om denne nye folkesporten med oss, og har gleden av å kunne invitere til et foredrag om dette spennende emnet. Foredragsholder er Else Nordhagen og tid og sted er

Torsdag 1. juni kl. 18.00, peisestua i VM-huset i Holmenkollen

Enkel servering.

Hvis du vil få med deg dette morsomme kurset, må du sende en mail med påmelding til kjaernsr@online.no NB! Ta med GPS de som har, det blir muligheter for praktiske øvelser rundt hushjørnene på VM-huset!

Opplading? Se www.geocaching.com!

21 Aug 2006

Gladnyhet: Sykkelbussen startet igjen 19. august 2006

Av Skiforeningen | Ut på tur

Støtten fra et engasjert medlem har gjort det mulig for Skiforeningen å få i gang Sykkelbussen. En spesialbygd sykkelhenger ble levert forrige uke. Vi startet opp helgen 19. og 20. august. Sykkelbussen blir like lang som et vogntog og vi kjører derfor alle avgangene til Ringkollen (både onsdager og i helgene) pga øket behov for snuplass med stor henger. Husk forhåndbestilling av plass innen fredag kl. 14!

29 Mai 2006

Tråkk med hue - kampanjen 2006 lanseres

Av Oddvin Lund | Ut på tur

I helga ble årets sykkelvettkampanje lansert. Friluftsetaten i Oslo samarbeider med Politiet og foreningene i Marka. Norsk organisasjon for terrengsykling (nots) er spesielt aktive.

22 Mai 2006

Tro det eller ei - noen går fortsatt på ski!

Av Redaksjonen | Ut på tur

Snøen i Oppkuvområdet holder fortsatt hardnakket tand, tross både varme og vedvarende regn. Og noen vet virkeligå tøye skisesongen til det ytterste.