Fisken har våknet etter vinterdvalen

Det meldes nå om fine ørretfangster over store deler av Marka. Pinsen er tradisjonelt da også tiden for å finne fram fiskesakene igjen.

Avhengig av hva slags mat ørreten har tilgang på i matfatet framover, kan du i en periode nå nærmest fiske med hva du vil, og du får napp. Etter hvert som insektklekking starter for alvor vil fisken kunne bli noe mer selektiv, men fortsatt sulten.

Et godt sted å monitorere dette, er på OFA sine nettsider. Se for eksempel denne fangstrapporten fra Trehørningen vest for Hakadal!

21 Aug 2006

Gladnyhet: Sykkelbussen startet igjen 19. august 2006

Av Skiforeningen | Ut på tur

Støtten fra et engasjert medlem har gjort det mulig for Skiforeningen å få i gang Sykkelbussen. En spesialbygd sykkelhenger ble levert forrige uke. Vi startet opp helgen 19. og 20. august. Sykkelbussen blir like lang som et vogntog og vi kjører derfor alle avgangene til Ringkollen (både onsdager og i helgene) pga øket behov for snuplass med stor henger. Husk forhåndbestilling av plass innen fredag kl. 14!

30 Mai 2006

Åpent foredrag om Geocaching 1. juni

Av Steinar Kjærnsrød | Ut på tur

Det er en håndfull plasser igjen på Skiforeningens kurs om Geocaching førstkommende torsdag. Kurset er gratis - først-til-mølla-prinsippet gjelder!

29 Mai 2006

Tråkk med hue - kampanjen 2006 lanseres

Av Oddvin Lund | Ut på tur

I helga ble årets sykkelvettkampanje lansert. Friluftsetaten i Oslo samarbeider med Politiet og foreningene i Marka. Norsk organisasjon for terrengsykling (nots) er spesielt aktive.