Siste seniortur/tirsdagstur før sommerferien!

Tirsdag 13. juni går turen til Linderud gård. Så blir det en lengre sommerpause. Tirsdagsturene starter opp igjen 22. august.

Velkommen tilbake!

For mer informasjon, les her

21 Aug 2006

Gladnyhet: Sykkelbussen startet igjen 19. august 2006

Av Skiforeningen | Ut på tur

Støtten fra et engasjert medlem har gjort det mulig for Skiforeningen å få i gang Sykkelbussen. En spesialbygd sykkelhenger ble levert forrige uke. Vi startet opp helgen 19. og 20. august. Sykkelbussen blir like lang som et vogntog og vi kjører derfor alle avgangene til Ringkollen (både onsdager og i helgene) pga øket behov for snuplass med stor henger. Husk forhåndbestilling av plass innen fredag kl. 14!

07 Jun 2006

Sykkeltoget er historie

Av Redaksjonen | Ut på tur

Transporttilbudene for syklister forsvinner nå rundt oss på alle kanter (selv om det jobbes med løsning for Sykkelbussen). Nå er dessverre Sykkeltoget til Stryken en saga blott.

01 Jun 2006

Fisken har våknet etter vinterdvalen

Av Steinar Kjærnsrød | Ut på tur

Det meldes nå om fine ørretfangster over store deler av Marka. Pinsen er tradisjonelt da også tiden for å finne fram fiskesakene igjen.